VISIE

Human Potential Studio is ontstaan uit een passie voor gezondheid en het helpen van mensen. We hebben een plek gecreëerd waar de individu centraal staat en waar we iedereen de persoonlijke aandacht kunnen geven die hij/zij nodigt heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten en de zwakke schakels van je lichaam.

  • Hormonale klachten
  • Huidklachten
  • Stressklachten en burn-out
  • Darmklachten

Mijn specialisaties zijn

Ik ben Chantal en run samen met Johan Human Potential Studio. Ik hou onwijs van reizen, koken, lekker (gezond) eten en eigenlijk alles wat met een gezondheid te maken heeft.  

Ik heb me niet altijd in gezondheid geïnteresseerd, totaal niet eigenlijk. Totdat ik in een burn-out terecht kwam. Van een agenda vol met activiteiten naar de eerste 3 maanden alleen maar in bed kunnen liggen en nauwelijks de trap meer kunnen aflopen. Mijn leven viel stil, de burn out voelde uitzichtloos en mijn lichaam had op de stopknop gedrukt. 

In de snelheid waarin ik leefde kon ik niet door gaan en er moesten dingen gaan veranderen. Het werd tijd dat ik goed voor mijzelf begon te zorgen en naar mijn lichaam ging luisteren. Ik heb vanaf dat moment de keuze gemaakt dat mijn eigen gezondheid, geluk en energie altijd prioriteit nummer 1 gingen worden. Geen please gedrag meer, niet meer op zoek naar bevestiging van anderen, geen excuses meer en geen negatieve self-talk meer.  

Na maanden van veel rust, terug in contact komen met mijn lichaam, gezonde voeding, veel daglicht, mindset verandering, en beweging begon het beter te gaan en kreeg ik de kans om na te denken wat mij nou écht gelukkig maakt in het leven. Waar krijg ik energie van? En wat wil ik écht? Hoe kan ik een leven creëren waar ik niet van hoef te ontsnappen. 

Ik maakte de keuze te stoppen in de retail en begon aan de opleiding orthomoleculaire therapie, omdat ik tijdens mijn burn out als geen ander had ondervonden dat ons lichaam een geweldig zelf herstellend vermogen heeft die wij kunnen ondersteunen met o.a. voeding, mindset, beweging en slaap. Ik wilde mensen gaan helpen met wat ik had geleerd en ik wist ook dat er nog veel meer te leren viel! Wij zijn als mensen niet gemaakt om met klachten te lopen en ons lichaam werkt perfect, we zijn alleen vergeten hoe we naar ons lichaam moeten luisteren en handelen. 

Het is daarom mijn wens om mensen te kunnen helpen deze connectie weer terug te vinden en te leren hoe je een klachtenvrij en energiek leven voor jezelf kunt creëren.

CHANTAL

  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Stress gerelateerde klachten

Mijn specialisaties zijn

Toen ik in 2017 afstudeerde als fysiotherapeut, had ik nog geen idee welke kant ik op wilde met mijn loopbaan.

Ik startte mijn carrière binnen een grote groepspraktijk waar ik aan de lopende band mensen van hun klachten probeerde te verlossen. Maar steeds weer tot de conclusie kwam dat het een korte termijn oplossing was, waar mensen bleven terugkomen. Ik vond weinig passie en plezier in mijn werk omdat het voelde alsof ik de hele dag hetzelfde aan het doen was. Daarom besloot ik om het roer om te gooien.

Ieder persoon is uniek en ieder persoon verdient daarom een eigen unieke aanpak. Daarom probeerde ik meer out of the box te denken, en vooral te kijken naar nieuwe manieren van behandelen. Ik kwam bij behandelmethoden terecht die meer naar het geheel keken en naar mijn mening veel meer de oorzaak van de klachten aanpakten. 

Ik leerde beter te kijken, testen en vooral beter te voelen wat iedere individuele cliënt nodig had. Door elementen als fascia release, ademhaling en emotie mee te nemen was er opeens veel meer uit de behandeling te halen. 

Ik kijk en luister naar jou als uniek persoon en het maakt niet uit of je voor pijnklachten, angst klachten of stress gerelateerde klachten komt. In vele gevallen is er winst te behalen door de balans weer terug te vinden binnen je lichaam. Want lichaam & geest is één.

JOHAN

Waar kunnen wij je mee helpen?
E-mailadres
Telefoonnummer
Naam

Dankjewel!

Je bericht is verzonden. We nemen binnenkort contact met je op

GEGEVENS

Contact

Vul het onderstaande contact formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Human Potential Studio
Van Marumstraat 5
2012 XS Haarlem

Emailadres
info@humanpotentialstudio.com

KVK 77287584
BTW NL003176465B19

Openingstijden
Maandag 09:00 – 19:00
Dinsdag 09:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag 09:00 – 19:00
Vrijdag 09:00 – 16:00
Zaterdag gesloten 
Zondag gesloten